Visste du att...


Nyheter till trippeltravet

Succén fortsätter på Idas Trav, möjligheten att avnjuta god, vällagad och ärlig mat på campingsidan och publikplats kvarstår! I år satsar Idas ännu mer på ”Take-away” i form av grillat och även enklare maträtter.

I samarbete med vår restauratör Idas Brygga utvecklar vi mat och serveringsbiten under trippeltravet ännu ett snäpp. Hela anläggningen kommer att delas upp i olika matområden med varsitt mattält. I dessa mattält kommer det att serveras varm mat i olika former plus öl, vin, cider samt glass o godis till de allra minsta gästerna.
 
Helt nytt för i år är att på torsdagen den 17/7 kommer invigningen att vara på Axevalla travbana och då kan man avnjuta enklare mat och dryck.
 
I år är ”frukostpåsen” skrotad och nu kommer det finnas möjlighet att ”bygga” sin egen frukost. 8-10 är tiderna att minnas för alla morgontrötta campare!
 
Fredag och lördag blir det sedvanligt disco i Källarbaren men i år utökar vi med ett tält i första kurvan ”första parkett” där man kan ta en öl, avnjuta en burgare samt lyssna och dansa till On the Rocks (lördag).