Visste du att...


Elisas till trippeltravet!

För att öka stämningen och för att publiken ska stanna kvar hos oss även på kvällarna så satsar vi i år ännu hårdare med saker som händer under trippeltravet. Vi har bland annat bokat dansbandet Elisas...

Elisas underhåller under lördagskvällen på vårt trevliga grönområde vid Första Parkett där det blir ett stråk med mat och pubtält.
Vi har också bokat legenderna Harpo och Lalla Hansson som kommer att uppträda och som vanligt har vi After Trot med Börje Bappelsin efter tävlingarna både fredag och lördag. I källarbaren är det stort diskotek med fullt drag båda dagarna.
- Vi hoppas att folk ska stanna kvar eller komma tillbaka till oss på kvällen. Vi vill utveckla arrangemanget för alla våra gäster och vi tror att lördagskvällen kan bli en riktig festkväll som på sikt lockar ännu mer folk till vårt trippeltrav, säger Per Ottosson i eventgruppen och fortsätter.
-Första Parkett blev en succé förra året och i år tar vi det ytterligare ett steg med festligheterna efter tävlingarna.


I år har vi gjort ytterligare förbättringar på campingen och intresset och bokningstrycket är större än någonsin. I år kan vi även erbjuda ett antal elplatser på den mindre familjecampingen för de som vill ha det lite lugnare omkring sig.


Första Parkett mitt i den första kurvan där man verkligen kommer nära hästarna, farten och stämningen.